+4 021 402 3927; +4021 402 3935

Informatii generale

Tinand cont de conditiile speciale impuse de adoptarea de catre Universitatea POLITEHNICA din Bucuresti a unor masuri pentru prevenirea raspandirii SARS-CoV-2 sau a infectarii cu acesta, in anul 2020 admiterea la programele de studii de licenta se face online, prin concurs de dosare, in trei sesiuni.

Etapele celei de-a treia sesiuni de admitere sunt prezentate aici.

Toate detaliile cu privire la concursul de admitere la programele de studii de licenta din Facultatea de Chimie Aplicata si Stiinta Materialelor sunt disponibile in Regulamentul de Admitere al U.P.B. si in Brosura Facultatii de Chimie Aplicata si Stiinta Materialelor.

Preinscrierea candidatilor se face online, in platforma dedicata a U.P.B., iar validarea si inmatricularea se fac la secretariatul facultatii.

Pentru nelamuriri sau informatii suplimentare, se pot trimite intrebari prin e-mail, la adresa admitere[at]chimie.upb.ro sau prin sistemul de mesaje private al paginii de Facebook a facultatii.
Concursul de admitere la studiile de licență din Universitatea Politehnica din București se prelungește până sâmbată 26.09.2020, ora 12.00. Procedura de admitere se va face conform Regulamentului - Sesiunea III.L.
LISTA CANDIDATILOR ADMISI IN PRIMA SESIUNE SI INMATRICULATI


LISTA CANDIDATILOR ADMISI IN A DOUA SESIUNE SI INMATRICULATI